dilluns, 30 de gener de 2012

La espectacular nova atracció de PortAventura! By Tom

Segur que ja tots sabeu que a PortAventura, el parc d'atraccions més famós d'Espanya, tindrà una nova atracció! Però a l'agost? Qui ho sabia a l'agost? Nosaltres! I ara hem recopilat tota la nostra informació!;)


PortAventura va anunciar, després de obrir-se SèsamoAventura, la novetat 2011, que fins 2014 hi haurien novetats cada any al parc i que la d'aquest any era una nova muntanya russa dissenyada pels mateixos de Dragon Khan, la mítica del parc... Superarà la nova al Dragon Khan?

El 21 d'octubre van revelar molta més informació, que fins ara només sabíem que estaria a la "China" i que s'estrenaria el 2012. Van dir que superaria 3 rècords europeus i que s'estrenaria l'estiu del 2012, per tant no coincidirà amb la nova temporada de PortAventura, que comença el 30 de març (d'aquí dos mesos justos). Va ser a partir d'aquell dia que la web de PortAventura va posar una mica d'informació... La resta, la vam trobar a la xarxa social: www.pa-community.com De moment, avançen bastant: la muntanya ja supera el Dragon Khan d'altura! L'atracció és dirà Shambhala: Expedición al Himalaya i com veieu, la baixada serà bestial... Us atrevireu a pujar? S'encreuarà amb el Dragon Khan i potser s'entrarà per on és ara mateix Fumanchú (cadires voladores de la "China"), per tant hi ha dues possiblitats: o ve, canviaran de lloc Fumanchú o la treuran. La més segura és la primera!:) Tot i que al mapa hi apareix Fumanchú i una nova àrea oberta... Potser ni la tocaran!;)

Ah! I aquesta atracció no és la única novetat! Ampliaran PortAventura Aquatic Park i posaran un parc de trànsit a la China!:D


Vols veure un simulador de l'atracció? Doncs aquí tens el vídeo!;) Aviat publicarem el mapa on podràs ampliar-lo i veure grans novetats!;)

- Tom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada