dissabte, 10 de desembre de 2011

Les tradicions de Nadal By Lisa

A qui no li agrada el Nadal? Amb les seves llumetes, les seves decoracions, els seus regalets... Però hi ha molt més que això? Ho voleu descobrir?
Després d'acabar l'any litúrgic, es comença encenent una espelma cada diumenge abans de Nadal (n'hi han quatre), però els nens petits, prefereixen comprar-se un calendari d'advent on van obrint portetes cada dia i s'hi troben una xocolatina amb un dibuix diferent. On ho pots comprar? Als supermercats, sempre en venen.
Segur que el segon que fem després de comprar-nos un calendari d'advent és... posar l'arbre de Nadal! I el decorem amb llums, boletes,... Ens agrada tant tenir-lo per casa! Ah! I no ens oblidem de els mitjons, on el Pare Noel hi posa petites sorpreses...:O
Nosaltres, també hi posem el pessebre, que és una representació de quan Jesús va néixer i els tres Reis Mags van anar a donar-li els seus tres regals.
Ah! No ens oblidem de que sempre decorem la porta i tot amb "adornos" de Nadal!;) Queda molt bonic!;)
I quan arriba la nit del 24 de desembre, "Nochebuena" fem un sopar fantàstic, on es reuneix la família i sopem junts...!^^
I la mateixa nit, pels anglesos (i per nosaltres, alguns, també!:D) arriba l'esperat Pare Noel (Santa Claus en anglès) i ens porta molts regals que el dia de Nadal ens el trobem baix l'arbre!:)
I si no fos poc, el dia de Sant Esteve, tornem a dinar amb la família (com el dia de Nadal) però aquest dia es típic menjar canelons!;) Mmm...!
I aquest dia, 28 de desembre, celebrem el dia dels Innocents i gastem bromes a tothom...!:D Prepareu-vos!xD
I acabem l'any en plenes festes de Nadal, perquè... el millor encara no ha arribat!;)

I com es típic, el dia 5 de gener es fa la cavalcada de Reis, on tots els nens recullen caramels (què, jo també ho faig!xD)!;) Es fa a cada ciutat!:D
I com cada any, el 6 de gener es celebra el Dia de Reis, on els tres Reis Mags ens porten regals baix l'arbre de Nadal i ho celebrem tots junts menjant el tortell de Reis, que el compra qui li va tocar la fava l'any passat!:)

Bé, i així acabem les festes, tornant al cole el dilluns més proper a les festes... TT Us ha agradat? Tot això és el que encara ens falta per viure aquestes festes!:D

- Lisa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada